Grave | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Man gewond bij steekincident in AZC Grave

steekpartij

In het AZC heeft vanavond omstreeks 19.30 uur een steekincident plaatsgevonden waarbij een 26-jarige bewoner (afkomstig uit Irak) gewond is geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De man werd bij een ruzie/twist met een andere bewoner neergestoken, waarna deze is weggevlucht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader. Er wordt daarbij ook gebruik gemaakt van sms-alert. De dader is een 30-jarige man uit Irak met kort, bruin haar. Hij is weggevlucht zonder jas en draagt een zwart T-shirt met lichtblauwe jeans. Probeer de man niet zelf aan te houden, maar waarschuw bij aantreffen direct de politie via het alarmnummer 112. De politie heeft het terrein van het AZC afgesloten. De technische recherche verricht sporenonderzoek. In de omgeving is een zoekactie gestart naar de dader, waarbij ook honden en een warmtebeeldkijker zijn ingezet.

Soortgelijke berichten

Verdachte steekincident AZC Grave aangehouden
Grave

Steekincident
Hoogwoud

Steekincident
Almere

Steekincident
Almere

Steekincident
Utrecht

Steekincident
Akersloot

Steekincident Croeselaan
Utrecht

Opsporing Verzocht: fataal steekincident
Nederland

Getuigen gezocht van steekincident
Almere

Verdachte aangehouden na steekincident
Bussum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio